رسول خضری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت در خصوص آمار بالای معتادان زندانی، گفت: مواد مخدر از مهمترین معضلات کشور است، بسیاری از کشورهای دنیا از جمله واقع 25 کشوری که به طور مستقیم با موادمخدر درگیر هستند، از روشهای مناسبی برای کاهش جمعیت معتاد کشور استفاده کردهاند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایران در چهارراه ترانزیت موادمخدر سنتی قرار دارد، تصریح کرد: ستاد مبارزه با موادمخدر به تنهایی از عهده مدیریت معتادان کشور بر نمیآید، متاسفانه روشهای به کار گرفته شده سبب افزایش مصرف موادمخدر سنتی و صنعتی شده است.
وی افزود: وزارت مبارزه با موادمخدر در بسیاری از کشورها تجربه خوبی به جا گذاشته است، به نوعی که سیاستگذاری ها و برنامهریزی ها به صورت مستقل و کارآمد به کار گرفته شده است، متاسفانه در کشور ما ریاست و دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر بر عهده ریاست جمهور و وزیر کشور است که بسیار پر مشغله هستند.
خضری با اشاره به اینکه 10 درصد جمعیت کارتن خواب را زنان شامل میشوند، گفت: افزایش جرم و جنایت، طلاق، افزایش مشکلات معیشتی و دیگر آسیبهای اجتماعی به دلیل ارتباط مستقیم با موادمخدر ایجاب می ند به این حوزه به صورت جدی تر پرداخته شود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه ضرر و زیانهای اقتصادی ناشی از موادمخدر با بودجه حوزه سلامت کشور یکسان است، با این حال هنوز اقدام تاثیرگذار جدی از سوی مسئولان رقم نخورده است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامهریزیهای مبارزه با موادمخدر باید ذیل ایجاد وزارتخانه منسجم تدوین شود، گفت: راهکار مبارزه با موادمخدر در برنامهریزی کلان و اتخاذ تصمیمات اساسی است که باید در دستور کار دولت قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری خانهملت، اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندانها با اعلام این که جمعیت زندانیان کیفری افزایش یافته، گفت: بیش از ۶۵ درصد ورودی ها به زندان، معتادان هستند./
پایان پیام